onsdag, november 30, 2005

Jo senere man starter, des kortere tid bruger man på det

Det var (er vel stadig) min specialevejleders mantra. Og det passer også på mig, så jeg har tyvstjålet det. Haps!

Det betyder at jeg her 1½ time inden et månedsskift har opsagt min lejlighed og håber nu at de går med til at jeg flytter 2 måneder før tid. Mon ikke, den går... Men uh, mit hjerte nåede da lige at banke lidt. Farvel lejlighed, der har været ramme for mange gode oplevelser igennem otte år, men også et par nedture og en livskrise (= knust hjerte).

Nedture slipper jeg jo nok ikke for i fremtiden, men der vil stå N efter København istedet for NV. Det er vist et skridt i den rigtige retning. Tror jeg da, hvem ved...

Urban-man - kapitel 3

- hvori Ulla udfordrer koordinationen og reviderer planen

Idag var dagen hvor jeg skulle nappe en avis. Jeg kunne mærke det ville gå godt. Det gjorde også. Sådan da. Altså jeg fik avisen og ham den søde sagde god morgen. Så det var jo fint.

Men når man (ja det er så mig) er fokuseret på at fange en ting i farten, så er der ikke plads til også at kigge dyyyybt i øjnene og smile. Så sådan en dum avis gider jeg ikke tage en anden gang.

I morgen er jeg med bus på arbejde så der må jeg nøjes med at beskue ham højt oppefra. Der ser han sikkert også godt ud. Så fredag er kaffe/kakaotid... Måske mandag... Kommer lidt an på hvornår jeg kommer afsted. Han har jo ikke tid til at stå og drikke kaffe når der er tusind cyklister der suser forbi og kræver Urbanaviser. "UUUUUUUUURBAN!!!", skriger de så. Det gælder om at ramme et stille tidspunkt...

Helt sikkert.

Tortur?

Jeg har hørt om det hersens vækkeur, som lige lyder som noget for mig. Jeg er nemlig en snoozer. Big time snoozer. Det er virkelig skidt.

Men det her vækkeur skulle sørge for at de dage er slut. Når det ringer er der fire brikker der bliver skudt ud i rummet. Vækkeuret stopper først når alle fire brikker er fundet og sat korrekt på plads i apparatet. Crazy, no?

Nå, men jeg fik at vide at gadgets havde den, men jeg kan satme ikke finde den. Nogen der ved hvor man køber dimsen?

Update: Glem det. Jeg har fundet den her.

tirsdag, november 29, 2005

Er det nu bare mig der er tosset igen?

Når man render ind i en nuttet kollega og snakken falder på julefrokosten og han siger at i deres afdeling holder de den bedsteste fest af aaaaalle afdelingerne (hvad jeg naturligvis er uenig i) fordi de har stort disko-dansegulv med masser af gang i den, endda rimelig tidligt på aftenen. Er det så ikke en invitation til at kigge forbi?

Det mener jeg helt sikkert det er...

Skulle modet svigte, hjælper femten små grå sikkert. Det gjorde de i hvert fald sidste år. Altså lige bortset fra at min meget røde nye vinterjakke (den der nu er blevet ædt) forsvandt. Lige pludselig. Væk! Ulla bliver sur på jakke... Dumme jakke... Ulla bliver hjulpet af chef til at låne kansas arbejderjakke og fleece og ført hen til taxa: Kom nu godt hjem! Ulla er meget syg næste dag og kommer ikke til julefrokost med kliken. Ulla vil godt kunne huske mere af dette års julefrokost end sidste års.

Urban-man - kapitel 2

- hvori Ulla lægger planer og får sig en brat opvågning

Han stod der igen idag og smilede. Ih altså... men det blev ikke idag jeg havde overblik til at nappe en avis, to uforskammede biler møvede sig ind foran, så jeg måtte prioritere mit helbred højere end Urban. Den slags sker jo.

"Var det bare mig, eller havde han bare hænder? Jo, det mener jeg helt bestemt at han havde. Det må være koldt... Mon ikke en kop kaffe fra bageren (sådan noget har en bager da, ikk?) lige før søerne ville varme hans skønne fingre? Det gør jeg sgu. Imorgen." Sådan står jeg og drømmer mig lidt væk. PLUDSELIG:
"Godmorgen! Sikke en trafik, hva'?"
Snap! Ulla er tilbage i kold grå morgentrafik og nu med snakkesaglig kollega ved siden af.
Kollega: "Hvordan går det forresten med flytningen? Er du begyndt at pakke? Og tænk, lige før var jeg ved at blive kørt ned af en varevogn... bla bla bla"
Ååååh! Gider ikke snakke... Det er fint nok at følges med nogen på vej hjemad fra arbejde, men mine morgener vil jeg have i fred med mine drømme.
Ulla: "Ups, der nåede jeg da vist ikke lige med over lyskrydset. Hvor ærgeligt, hej hej, hav en god dag..."
Atter stilhed (så meget der nu kan være på Rådhuspladsen) og søde drømme om den Urbane mand... Aaahhh.

mandag, november 28, 2005

Lookalike?

Har I også set den rædselsfulde Star Wars III - Revenge of the Sith? Modtag min kondolance. Al den spildte tid... Suk.

Nå men jeg så det her billede af mig fra vores fantastiske bloggertræf forleden. Hvis jeg husker korrekt var jeg vist ikke tilfreds medmin grimhed på billedet som Sille viste med mig og Morfar, så et nyt måtte tages. Ja, jeg ved det, min forfængelighed kender ingen grænser.

Aaaaaanyways, pludselig slår det mig, hvem det er jeg ligner!! Ham, den onde mekanik-general med fire arme fra ovennævnte film, nemlig. Bedøm selv...













Ulla til venstre - General Grievous til højre

(Ved godt det er lidt sløret, men det ene skal jo passe til det andet. Bemærk i øvrigt hvordan min hånd kun har to fingre... Pænt...)

God morgen!

Jeg har det største smil på for tiden når jeg cykler på arbejde. I hvert fald fra søerne og igennem byen. Og hvorfor så det, tænker du nu (måske)?

Jo, det er ganske enkelt. Urban-manden der står ved søerne. Suk... HAN er bare for lækker. Det smil han har varmer hele vejen indefra (if you know what I mean - nudge nudge).

Jeg har nu bestemt mig for at tage imod en af hans aviser en dag, hvor jeg er knap så befippet og dermed har koordination nok til at sænke farten, række hånden ud og fange en avis, smile, undgå at køre ind i andre cyklister, undgå bilerne der er på vej ind i svingbanen foran mig og lade være med at køre overfor rødt. Alt sammen samtidig med at jeg helst ikke skal falde. Det er noget af en udfordring... Det bliver nok en dag uden isslag...

søndag, november 27, 2005

For whom the bells toll

Jeg tror mit kvarter prøver at få mig til at skifte mening. "Nej Ulla, du må ikke flytte. Tænk på alle de gode år vi har haft sammen! Og børnene, tænk på dem!" Ehm, ok, måske ingen børn, men ellers var det rigtig nok.

Efter snart otte år som nordvester hørte jeg idag en ganske uventet lyd mens jeg rodede med at låse min cykel foran min opgang. Rådhusklokkerne. Jeg kunne satme høre rådhusklokkerne. Det var lige godt satans... Hvor hyggeligt!!

Og så var solnedgangen over Bellahøj usædvanlig smuk idag, den var faktisk intet mindre end fænomenal. Jeg kommer til at savne udsigten, tror jeg. Der er ikke så meget udsigt fra en lejlighed i stueetagen, har jeg ladet mig fortælle.

Jeg glæder mig nu stadig til at flytte. Nøj, jeg skal have købt nogle nye møbler og solgt det gamle lort. Hiihihiii...

1-2-taxa

Igår var jeg jo på Loppen til en ikke udsolgt koncert med de fantastiske Blue Van drenge fra Brønderslev. Hvorfor var der ikke udsolgt? Danskere er mærkelige... Vågn op! Det her er den nye rock revolution!!! Eiiih...

Og det var jo som forventet ganske og aldeles forrygende. De trykker den sgu af, det må man give dem. De spiller også meget højt. Måske er det bare mig der er ved at blive gammel, men det var en anelse for højt. Jeg kan faktisk ikke erindre at have hørt et lignende decibelniveau siden Outlandish' første koncert på Roskilde i et lille men totalt proppet telt (var det hvid eller blå scene? Hm, whatever). Pointen er at det var trommehindesprængende højt. Men FEDT!

Nå, men efter koncerten på Loppen smuttede vi videre til Fingerbøllet, hvor Eivind og Janus spillede noget rædderligt dårligt keglebilliard. Magen til ynk, skal man lede længe efter. Sorry, men det var sgu usselt spillet. Ikke at jeg ville kunne gøre det bedre, men det er ikke pointen...

Da jeg så skulle hjemad var jeg egentlig ikke fuld, men frøs bare noget så skrækkeligt. Så jeg bestemmer mig for at tage en cykeltaxa hjem (altså ikke en rickshaw, vel?). Efter to ledige taxaer som udmærket godt har set mig er kørt forbi og samlet andre op længere nede ad vejen, bliver jeg en anelse fortørnet. Jeg tænker, ok, hvis der ikke er en ledig taxa der reagerer indenfor ti sekunder så cykler jeg hjem, jeg får jo ikke varmen af at stå her og glo.
1-2-(Taxa på anden side af vejen vender)-3-4-(den er ledig og Ullas hånd ryger op - vinke vinke)-5-6-(vinke vinke for helvede)-7-8-(taxa blinker ind til siden - YES!). Godaften, kan du have en cykel med og så skal vi til Nordvest, tak. Ah, varme...

lørdag, november 26, 2005

Min krop er kropumulig

Fødder: "ULLAAAA! Ikke flere høje hæle nu, hører du! Stop! Vi lider"
Ulla: "Lalalalala..."

Lår: "Ulla, undskyld vi forstyrrer. Vi ville bare sige at vi ikke er så glade for alle de trapper du bestiger. Kan du ikke tage den bare lidt ned, bare lidt. Vi skal allesammen være her."
Ulla: "Nogen der siger noget? Nå... Tralalalala..."

Maven: "ULLAAAAAAAAAA! Hold op med at lave panikmavebøjninger, fede ko. Det gør ondt i mig når resten af dig hoster. STOP! Og giv mig noget mad, forresten!"
Ulla: "TRALALLALALALAAA!"

Hovedet: "ULLA FOR HELVEDE! Jeg smerter. Føl min smerte. Lyt efter."
Ulla: "Ahhh Ipren og Panodil, mine gode venner, kom og syng med mig... TRALALULALEJ!!! TRAL FOR SATAN!!!"

fredag, november 25, 2005

For at undgå hak fra dating-ombudsmanden...

... vil jeg nævne at snobbedating.dk aka Elitedaters.dk (men sitet hedder eliterdaters.com(?)) ikke er det eneste specialiserede sted.

Vi kender alle farmerdating.dk, men nu er der også doktordating.dk og handydating.dk for hhv. læger og håndværkere. Håndværkere i denne mening inkluderer også servitricer og frisører ellers ville det nok blive et temmelig kvindeforladt område...

Derudover findes handicap-dating.dk. Og petdating.dk, hvor du kan tage dit kæledyr med på date. Jeg ser interessante dates for mit indre øje. Den ene har en hund med, den anden en kat. Eller... Den ene en kanariefugl, den anden en kat. Eller... Den ene en mus, den anden en kat. (Skinner det igennem at jeg ikke er så vild med katte?)

Men tilbage på sporet... Kender I flere specialiserede dating-sites?

(Så er der naturligvis - ikke at forglemme - alle de ikke specialiserede: dating.dk, adating, beautifulpeople, kontakt, singlez, soulmate, dating danmark, match, meetic, jubii's, scor og en masse andre. Og nej, jeg har ikke en profil på dem allesammen.)

Der må sgu være penge i singler. Selvom alle bedyrer at de har det fint med at være single. Åh, men den kærlighed... suk...

Det forklarer en del

Når man søger på profiler på det her nye snobbe-dating-site kan man se hvor meget de fundne profiler stemmer overens med ens egen profil. Jeg er så kun 34% kompatibel med mig selv. Eh?

Det er både meget foruroligende, men samtidig ville det forklare en hel del mærkelige eskapader gennem årene... Hvis jeg ikke er lig med mig, hvem er jeg så?

Skulle du finde mig et sted du har glemt at kigge i lang tid, så sig lige til, ik!?

"Jeg er lydsensitiv"

Det var der engang en dame, der sagde til Vibeke og mig, da vi sang en lille bitte og meget stille sang på en cafe en aften. Hun tyssede på os, gjorde hun. Sure løg! Senere sagde hun undskyld, det var ikke meningen det skulle lyde så surt, men hun var altså meget lydsensitiv. Whatever, jeg synes stadig, du er et surt løg.

Efter det er jeg dog blevet klar over at det er jeg også. Hvis jeg først bliver opmærksom på en lille irriterende lyd, som en eller anden laver, kan jeg slet ikke abstahere fra den.

Lyde, jeg hader:
1. Negle på tavle - en klassiker.
2. Bestik mod uglaserede keramiktallerkener. Tak til Ursula og Michael for at have anskaffet nye tallerkener.
3. Tænder mod bestik. Lad være med at bide i bestikket, tak.
4. Højtalerinterferens - nogle gange tror jeg at jeg er den eneste, der hører det, de andre ser i hvert fald ikke nær så lidende ud.
5. Termokander, der prutter. Dem har jeg udviklet et specielt talent for at høre. Det kan drive mig til vanvid. Jeg er hende, der sidder og åbner og lukker låg på termokander til diverse møder.
6. Smaskelyde. Folk, der smasker når de spiser, eller folk der sutter på deres gebis. AAAAAD!
7. Åndelyde. Folk der ånder direkte ned i telefonrøret når man taler med dem, folk der trækker vejret tungt eller folks pibende næser. Hvis du ikke kan trække vejret uden at lyde som en blæsebælg bør du gå til lægen.

Så er der lyde som bare er for fede:
1. Knase lyde. Når jeg spiser særligt sprøde chips eller bolsjer (ja, jeg er typen der knaser bolsjerne) kan jeg enormt godt lide at holde mig for ørene og lukke øjnene og så bare knase igennem. Det lyder som om mit kranie er ved at gå i stykker. Og så griner og griner jeg.... Ihihihihihihii...
2. Åbning af en colaflaske på en tømmermændspræget dag. Aaaaah, der findes en tilgivende gud...
3. Jeg er sikker på der var flere gode lyde. Men nu har jeg glemt det (måske det er lyden af min dør i NV der smækker for sidste gang. Uh! Eller lyden af mine nøgle der bliver smidt ind til vicevorten).

torsdag, november 24, 2005

Gratis gospelkoncert - nu uden Ulla

Hejsa (Ulla vinker, Ulla siger hej)!

Hvis du vil til en koncert med mit gospelkor (G-force) så har Arbejdernes Landsbank booket os som en julegave til deres kunder, men der er stadig ekstra billetter som de forærer væk til dem, der vil have dem. Du går bare ind i en af deres banker på Nørrebro* (KUN på Nørrebro) og beder om billetter. Enkelt. Det er gratis. Koncerten er på tirsdag d. 29. november i Stefanskirken på Nørrebrogade, lige ved Stefansgade og Hillerødgade. Det er kl 19 (dørene åbner kl 18.30).

Dette er en oplagt mulighed for at slippe for at se på mig!! (Med mindre jeg beskadiger bentøjet og ikke kan komme til sidste undervisningsgang til salsa, altså.)

Hvis du til gengæld rigtig gerne vil se MIG, så holder vi julekoncert i samme kirke d. 11. december kl 15 og 19.30, men der koster det skejser (75 kr) - ja, JEG er jo med... Hehe...

*Nørrebrogade 62 eller Mimersgade 49.

OK, nu mener jeg det altså!

NU skal jeg satme i form. Endnu en gang er jeg blevet spurgt om jeg var gravid...

LEGEN STOPPER HER!! LIGE HER!!

Går i gang med Pilates om to sekunder, har en træningsaftale med Helena imorgen og nok en svømmeaftale (og så er jeg ligeglad med hvor snottet jeg er og hvor ulækkert det er for alle andre!!!) lørdag formiddag. Søndag er hviledag. Der må jeg planlægge mine næste træk...

Held i uheld

De flinke mennesker fra sportsbutikken hvor jeg shoppede i forgårs har smidt de der fingerpadlere oveni min ordre fordi de først kunne levere det hele om et par uger. Jeg har ikke så travlt med det og desuden slipper jeg på den her måde for at modtage det og så flytte det med det samme. Drønsmart!!

Og her gik jeg og troede jeg havde styr på det...

Jeg har bestemt mig for ikke at forny mit medlemskab hos dating.dk når min plusprofil om 8 dage udløber. Det har jeg også advaret de få der har valgt at have mig på sin favoritliste om. Og jeg troede lige jeg havde styr på at nu skulle jeg ikke mere af det der nethalløj.

Men så hører jeg lige i radioen i morges om det her sted - EliteDaters. Hvis man lige kan se væk fra den Übermensch-lige tone i navnet et øjeblik, kan jeg lige forklare hvad meningen med det site er. Det er (endnu) et dating-site, men denne gang for folk med videregående uddannelser. Hm, suk, det kan vel ikke skade at tjekke det ud, tænker jeg.

Nu har jeg så siddet i laaaaang tid og forsøgt at få den til at godtage første side i indmeldingsproceduren. Den vil altså ikke. Jeg er altså for dum til det her site. De mente det virkelig da de sagde det var for eliten...

Update: Har nu meldt mig til. Bare for at se hvad det er for noget. Naturligvis... Men jeg måtte ikke få mit kick-ass dating.dk-profilnavn derinde, og man kan ikke få lov at ændre sit profilnavn igen. Ævs... Må lige se på det igen.

Update igen: Lavede bare en ny profil med det seje navn - ha!

onsdag, november 23, 2005

Mine fem (and then some) år på universitetet til trods...

... jeg forstår stadig ikke hvad bio-alkohol er. Anyone?














Dr. Beckmann siger selv på sit tyske site (jeg kunne altså ikke lige finde et dansk et):
Erstes Spezialprodukt zur hygienischen Reinigung von Kühlschränken, Kühltaschen und Mikrowellen. Superschnelle und einfache Reinigung dank Bio-Alkohol. Einfach sprühen - wischen - fertig! Kein Nachwischen erforderlich. Lebensmittelsauber.

(Jeg undskylder for det slørede billede, det må være bioalkoholen, der gør det...)

Nok en gang genkendt som stamgæst

Sidst jeg blev genkendt var det jo af kromutter Jane på Cafe Viking Ølfestivalen, som ihærdige læsere måske vil kunne huske. (Cafe Viking er mit stamværtshus, hvis du ikke lige vidste det.)

Denne gang er jeg blevet genkendt af en af bartenderne fra stamcaféen, Tjili Pop. Ved jakkekaoset på Gefährlich i fredags udspiller følgende korte og i grunden dybt uinteressante scene sig:

Ham (med et hvor-er-det-liiiige-vi-kender-hinanden-fra-blik): "Hej!"
Mig (med et jeg-så-dig-før-ovenpå-og-har-haft-tid-til-at-regne-ud-hvem-du-er-blik): "Hej. Det er dig fra Tjili Pop, ik?"
Ham: "Ah... Jo. Ses."
Mig: "Mmhmm"

Spændende samtale...

Derefter brugte jeg mindst fem minutter i gradvist stigende desperation på at finde min jakke, der viste sig at være kamoufleret som en tom bøjle mellem to andre jakker. Min jakke er totalt ninja-agtig. Den er der, men du hverken ser eller hører den (stille som en ninja). Det er faktisk en anelse skræmmende...

tirsdag, november 22, 2005

Ret tit?

Hvad dækker det mon over? Denne profiltekst fra dating fik mig til at undre:
Er her en kvinde, der godt gider stræbe højt, spise godt, drikke sublimt, grine højt, græde vildt, rejse ofte, læse dybt, sidde smukt, bade sent og have analsex ret tit?

Glædelig jul, Ulla!

Så er pakken bestilt!! Nøj, hvor jeg glæder mig... (Kom også til at købe en pull buoy og et sæt (gule) håndplader og sådan en pilates bold (skal bruges som kontorstol i min nye lejlighed, drønsmart!). Hov, øv, jeg kunne da også godt have brug for sådan et sæt håndplader, hvorfor så jeg ikke det før nu...*)


*Nej, tænk engang, kære veninde, der vinder æren af at give mig julegave i år, det passer lige med vores gavebudget... (Hvis du altså selv lige skal have noget med, der kan forsvare forsendelsen på 30 kr.)

Overlevelsesforedrag?

I dag til et foredrag sad jeg ved siden af B. S. Christiansen.

Arj ok, men han lignede altså vildt meget...

Krystalkuglen

Et grundigt kik i krystalkuglen fortæller mig at jeg vil være overdrevet meget forkølet imorgen. Eller også er det fordi jeg har ondt i halsen, jeg ved det...

Måske jeg skulle blive hjemme fra salsa idag, ingen grund til at smitte dem allesammen... Øv...

The Blue Van på mission?

Jeg hører af og til p3. Det er sådan bum-bum-halvirriterende baggrundsstøj, men af en eller anden grund slukker jeg ikke. Jeg er vist ikke for klog.

Nå, men jeg hørte Missionærerne i aftes. Temaet var "Hvis du ville ændre noget ved din krop, hvad skulle det så være?". Folk skriver ind med ting som: "Jeg ville godt have mindre kropsbehåring" og så videre. Bla bla bla. Pludselig siger de at de har fået mail fra The Blue Van, som jeg jo skal høre på Loppen på lørdag (det bliver for FEDT!). De ville ønske at de havde hænder som zippolightere og hår som tobak.

Rock'n'roll baby...

mandag, november 21, 2005

Datingafstemning

Derinde på dating har de af og til nogle afstemninger på forsiden. Fx "Betaler vi for meget i skat?" eller "Har du nogensinde fået en bøde af politiet?".

Idag handler afstemningen så om hvorvidt man ser frem til den nye funktion, videoprofil, hos dem.

I skrivende stund er fordelingen: 35% ja og 63% nej. (På dating kan de åbenbart ikke tælle til 100.)

Nå, jeg synes bare det er lidt morsomt at de bliver disset af deres egne kunder...

Julehjælp

Endnu en post om min bank. Ja, undskyld, men de er altså så sære...

Nu vil de hjælpe mig med at komme i julestemning. "Jamen, tak for det", tænker jeg naivt, selvom jeg egentlig synes jeg så småt er på vej helt uden hjælp fra Nordea. Nå, men de vil tilbyde mig et lån på 25.000 gode danske kroner. Bare så jeg har lidt luft i økonomien... Ehm... ok...

Altså jeg ved ikke med jeres julegavebudget, men 25.000 kr er sådan cirka 23.000-24.000 kr ramt forbi mit. (Som i at det er for meget, ik'. Jeg bruger jo ikke 48.000-49.000 kr på gaver, vel? Nå!)

Jeg tror bare jeg ignorerer det her hjælpe-brev. Så, kære Tjuhej-bankmand, nu glemmer vi den her sag, ik'? (Du skal i hvert fald hælde meget gløgg på mig til vores næste møde før jeg hopper på den...)

Forresten sendte de mig også nogle til-og-fra kort. Minder mig om dengang de sendte mig en køleskabsmagnet og jeg spørger nu igen: Hvorfor? Nogen der vil have dem? De matcher ikke mit gave-indpaknings-design* for i år. (Man kan (næsten) ikke se Nordea-reklamen...)




*Som om jeg havde et... HAHAHA! Got ya!

Blandede følelser

Denne blog både keder og fascinerer mig, fascinationen vinder vist... Sær blanding.

(Lidt ligesom matadormix, jeg kender ingen der kan lide alle dele i matadormix. Jeg er til de labre larver og lakridserne, men ikke æggene og SLET ikke vingummierne - ad!)

Brug og gem, smid aldrig væk

Jeg må være iAndy's onde tvillingesøster eller noget. Min overskrift har nemlig været mit mantra så længe jeg kan huske. Min møbel turnover er cirka lig nul. De møbler jeg ejer, har jeg haft lige siden jeg flyttede ind i min lejlighed for 8 år siden. Stort set. Nyt er kommet til, men intet er røget ud. Jeg tror jeg er tæt på at være verdens dårligste udsmider. End ikke Rust vil have mig... (Nej ok, undskyld, den var dårlig.)

Så nu hvor jeg har fået ryddet op på mit loft er jeg intet mindre end pavestolt (og kun lettere nervøs for om jeg nu har været for grov i sorteringen, har dog ikke bidt alle mine negle ned endnu). OK, godt nok er det hele ikke smidt ud endnu. Det står i et andet loftsrum i en masse sække, men jeg har tænkt mig at skaffe mig af med det løbende, sådan at mine naboer kan komme af med deres køkkenaffald også. Jeg forestiller mig at det er lidt ligesom en massemorder kommer af med sine lig. Det har jeg selv set i en film, så det passer...

Nå, men der er nogle møbler som jeg ikke vil få plads til i min nye lejlighed. De skal enten lånes ud til venner og bekendte eller sælges. Jeg kender nemlig ikke lige nogen der har plads til at opmagasinere dem. De er STORE. Og TUNGE. Og meget mørke. Og jeg har lige tjekket priser på de der opmagasineringssteder og fåååårk, det er DYYYYYRT, manner!!!!

"Jamen, så sælg da lortet, Ulla, hvad er problemet?" Problemet er, at det er arvestykker. Jeg føler mig forpligtigtet til at beholde dem, selvom jeg jo er glad for møblerne, så fylder de enormt meget. Ååååh, jeg ved ikke... Skylden forfølger jo en for evigt ("Det var DIG!!!, der solgte fars skrivebord for ussel mammon. Og sekretæren*... Tsk tsk, hvordan KUNNE du!").

Løsningsforslag: Er der nogen der interesseret i at låne et stort skrivebord og en sekretær i noget tid? Jeg kan smide et par reoler oveni (de er fra IKEA, men også store og mørke). Jeg har også et spisebord og nogle stole, jeg ikke lige skal bruge. Og et computerbord, jeg aldrig får brug for. Til gengæld vil jeg gerne have en lille lys sofa og måske et par skabe til køkkenet (måske også et fjernsyn, men sig det ikke til nogen, det er en hemmelighed). Anyone?

*Det er et møbel, ikke en person.

Bulls eye

Uuuuuuh, afdelingsseminar til forår!!

Min chef har antydet at min knusende sejr over ham i dart forrige år, var at betragte som en slags velkomstgave, da jeg var ny. Men jeg ved bedre... Til dette seminar har han særdeles letsindigt udfordret mig til en omkamp. Og han skal æde sine ord i sig, skal han.

Derfor går jeg i træningslejr. Til jul er det eneste ønske nu: en dartskive. Så har jeg fire måneder til at blive aaaaaalt for rockersej (til dart).

søndag, november 20, 2005

Paradoksalt

Mit kærlighedsliv kan i øjeblikket reduceres til disse to udsagn:
"Shit happens" og "der sker ikke en skid".

Ulla - nu med smags- og duftesans

Næsten færdig med brødskive nummer to til fredagsmorgenhyggehalløj på arbejdet...

Ulla: "Snif snif... Sig mig, er der KOMMEN i det her brød?"
De andre: "Ehm ja, det er derfor det hedder et kommenbrød!"
Ulla: "Fuck, jeg hader kommen!!" (og æder alligevel den sidste bid).

Lige helt kort vil jeg give et

skulderklap til Laquack, Kontrolpigen og Sille for at overholde pagten om at skrive når man kom hjem. Men der er hævede pegefingre og gule kort til Morfar og Runkedoren... Tsk tsk... Jeg glæder mig til at læse de dybdegående beskrivelser senere.

Så er et par undskyldninger på sin plads.

Undskyld, Lotte, for at jeg i min vrede brandert igår på en lidet charmerende måde kommenterede på længden af dine poster. Jeg synes stadig de er for lange, men jeg kunne have sagt det lidt pænere eller bare holdt min kæft.

Undskyld, Ulla (mig selv), for at have brudt ikke-være-fuld-i-november-forsættet. Men flot at komme helt hen til den 19. før det gik galt. Jeg LOVER at prøve at holde det resten af måneden (ikke blive fuld, ikke blive fuld, ikke blive fuld, ikke blive fuld, ikke blive fuld, ikke blive fuld, Ulla)

Undskyld, underbo, for at jeg larmede sådan klokken ca 4.30. Bandede og smed med skoene og den slags...

Nu har jeg virkelig ikke tid til at skrive mere, skal til navngivningsfest for lille (ja babyer er sjovt nok tit små med mindre de hedder lillebror) Aske og "på gensyn fest" for hans forældre som tager til Rom et par år. (Kære Lars og Helga, jeg vil gerne komme på besøg i april-maj, sådan cirkus...)

I burde skamme jer, burde I!!!

Ok, jeg har lige været til bloggertræf. I er allesammen en kæmpebunke enormt rare mennesker, præcis som man ville mene efter at have læst jeres blogs. MEN... Så er der lige den lille gruppe af bloggere der sad og gemte sig, men som alligevel blev del af vores gruppe. Det er jer, der burde skamme sig!!!

I er: To bloggere (kærester med hinanden) og broderen til pigen.

I løbet af aftenene synes jeg så ham broderen er ret sød, og det er også meget tydeligt. Come on! Vi taler sammen i laaaaaaaaaaaang tid. Og pludselig er klokken fire og vi må hellere se at vende snuden hjemad og så siger han pudsigt nok farvel for nu.

"Hey!" tænker snu Ulla, "den her situation stod jeg i for ikke mere end et par uger siden..." Så jeg spørger om det er fordi han har en kæreste.
"Ja, lidt..."

LIDT!!!

OK, så hvad fanden er jeg?

En du bare kan flirte med en hel aften og så bare tro jeg ikke ville have andet at tage mig til?
Come on, så fucking lækker er du ikke!!

HELT ÆRLIGT!! Som single pige er der et vist antal dage i løbet af en måned man kan tillade sig at flirte igennem. Sådan en periode er jeg i lidt endnu. Med andre ord har du fucket mine chancer for at score NOGEN som helst resten af weekenden (og den næste weekend og nok også næste weekend igen, hvis jeg ellers kender mit lort ret!) nu, mens du halv-opildnet kan tage hjem til din kæreste. Håber du VIRKELIG nyder det!!! Pikhovede!!

Hvad sker der for mænd i byen disse dage?? Jeg hader jer allesammen, fuck af! Jeg graver mig ned i et hul! Så kan jeg slippe for alle jeres løgne og selv-opbyggende bedrag!

Håber I får en rigtig god weekend! Min er i hvert fald bombet til småstykker nu... Endnu en gang har jeg fået bekræftet at mænd er svin (det er lige før jeg kan holde ud at læse en af Lottes evindelige og alt for lange indlæg om hvordan mænd altid er nogle narhoveder til slut... Og så dog alligevel ikke)... Under alle omstændigheder er konklusionen: Sut djælvepik i helvede, bøssedværg!!


Denne post er skrevet som del af en pagt som vi bloggere indgik, som omhandler at alle skriver en post af en eller anden varighed idet de kommer hjem.

lørdag, november 19, 2005

Dagens gode gerning

OK, ugens gode gerning så...

Idag på bogmessen stod Helle Helle bag mig i en kø i cafeen. Jeg fik fortalt hende hvor glad jeg var for hendes nye bog, Rødby-Puttgarden, og hun var oprigtig glad for rosen. (Til kändispointen-administratoren: Tilføj venligst et point til min konto, tak.)

Sidste uges gode gerning: Udlevering af to panodil'er til fyr med hovedpine på Boutique Lize. No charge... Sådan er jeg nemlig. Ingen smalle steder her, du!

Flere gode gerninger... Arh come on! Længere tilbage end det kan jeg altså ikke huske...

Jeg ku jo ikke nære mig...

... for lige at logge lidt på dating, på trods af en af mine sidste poster. Bare lidt...

Jeg ser så at en fyr, der kalder sig grim_pige_søges har været inde at tjekke min profil ud. Ehm, skal man græde eller grine? Nå, men jeg skal da lige se hvad han er for en starut. Han har en rimelig grineren profiltekst, men den må I sgu selv finde. I er jo allesammen derinde alligevel... I hans gæstebog ligger der så en halvfornærmet besked fra en pige, der irettesætter ham på sådan en "Det er altså ret så fornærmende dit navn, det er!"-måde. Få dig dog et liv, søster lagkage! (OK, hvis ret skal være ret, så er hendes profil nu slettet, så det har hun måske allerede fået sig...)

Nå, men jeg syntes altså, det var morsomt. Det er nok bare mig, der er for dum til at blive fornærmet...

fredag, november 18, 2005

Bloggersgade?

Ja, sådan en gade har vi i København.
Vis på kort

Jeg glæder mig i denne tid...

Håkan udsender ny CD efter jul! Jubiii!!! Den kommer til at hedde "Nåt gammalt, nåt nytt, nåt lånat, nåt blåt" og vil sjovt nok indeholde nogle nyskrevne sange, nogle gamle kasserede sange der får en chance til og nogle oversatte sange af andre kunstnere.

Første single "13" sendes på gaden d. 14. december. Hurra!!

Så bliver det alligevel jul i år!!

I'm a freakmagnet

Nogle gange siger en sang det bare meget bedre. Her er tøserockerne L7's skramlende "Freakmagnet" sang:

Liars, losers, coming at me
What I need is sanctuary
Minding my own business
Getting in my face
Violating my personal space

(I'm a) Freak magnet
(I've got) Jerk appeal

Something about you
Is so not right
Nightmare, nightmare
In the daylight
Asking for my number
You wanna give me a call
But I've got your message
Written on the wall

(I'm a) Freak magnet
(I've got) Jerk appeal

Always bugging me
Why don't you get a clue
'Cause I don't want to
Talk to you
I know that look in your eye
I've seen it before
I've given you all of my change
But you want something more

(I'm a) Freak magnet
(I've got) Jerk appeal

Suk, det her dating-fis er sgu besværligt... Når jeg engang logger endeligt af dating.dk kan I måske få hele historien.

torsdag, november 17, 2005

HVAD!?!

Det her forstår jeg sim-pelt-hen ikke! Hvordan kan man få fire røde kort i én kamp? Og så på syv minutter? Nå men når det rigtige landshold nu ikke kan finde ud af at komme videre, er det da altid noget (omend ikke så meget) at U21-holdet kan... SUK...

Første vintermorgen

Ja, ok, måske er denne morgen ikke den første vintermorgen, men den er den første for mig. Jeg fattede det ikke rigtig igår før det ikke længere kunne kaldes morgen, nemlig.

Aaaaaanyways, jeg forbereder mig grundigt på at møde denne kolde nye verden. Finder mine nye vinterstøvler frem. Vanterne og Regnar Lodbrog-lufferne til at tage på udenover. Og så lige ind i skabet og finde den røde vinterfrakke fra sidste år.

Eih, hvad er nu det for noget snuller der sidder der... Jeg finder fluks fnugrullen frem og fjerner fnulleret (iiih sikke en masse dejlige f'er jeg fik brugt der). Hm, når fnulleret er væk er der hul i frakken i stedet.

Thi kendes for ret! Dommen lyder på: MØL! Pis oss! Har nu smidt frakken ud. Smider alt andet uldtøj ud inden jeg flytter i ny lejlighed. Legen stopper HER!!

PS. Det er faktisk ok, min frakke døde. Jeg var alligevel træt af den, nu skal jeg ud og have en ny. Jubiii!!

onsdag, november 16, 2005

Ullas var-der-andet-du-ville-vide-brevkasse

"hvordan man bruger en lommeregner" Are you for real?

"mortens aften gås opskrift" Lidt sent at søge på kl 13:38 på selve Mortens aften, synes du ikke, lille Spørge Jørgen? Det er overstået og jeg gider ikke at forklare det nu. Spørg igen i starten af november 2006.

"indlevningsevne - ordbog". Forstår ikke helt spørgsmålet. Vil du vide hvordan det er at være en ordbog? Eller leder du efter et andet ord? Hvad så med "empati"?

"cecilie ligner lort" Det var da ikke så godt. Hvad skal jeg sige. Prøv med et bad, måske?
De Cecilie'r jeg kender ligner ikke lort, selvom jeg vist i en brandert for nogle år siden kom til at antyde at der var blevet lidt mere af den ene af dem siden sidst. Modtag venligst min oprigtigste undskyldning, Cecilie.

"hvorfor hedder det brunsviger". Ved jeg ikke, jeg sender spørgsmålet videre til de fynboere jeg kender og vender tilbage. Indtil flere svarede at det nok var fordi den er sviger (hvad det så end betyder) og den er brun og det skulle så være forklaring nok. Hm... Svendborgenseren Camilla er dog snarrådig og finder dette site hvor de mener at kagen stammer fra den tyske by Braunschweig. Det siger vi så bare. End of story.

"ananas kage" Ad, det lyder klamt. Men Jamie Oliver har en god ananasdessert, hvor man skærer ananasen i skiver. Så smadrer man en masse mynte sammen med noget sukker i en morter og sprinkler ud over. Opskriften står i den tredje af hans bøger, som jeg købte dengang jeg "boede" i England, så jeg ved ikke hvad den hedder på dansk, men på engelsk hedder den Happy Days. Den er god!

"sy en gris". En levende en eller en udstoppet en. Måske et tøjdyr? Og du er helt sikker på der skal stå "sy". Ikke "klone". Det sidste ville jeg måske kunne hjælpe med men ikke det første.

"www.patterogfisse.dk" Jeg slutter som jeg startede: Are you for real?!?!

Og hermed slutter mit brevkasseredaktøreventyr...

Med vanlig finesse for at undgå sagens kerne...

... har jeg kommenteret lidt på en af debatterne på dating.dk.

Der er jo et debatforum på dating og på forsiden var der så en appetizer for en af trådene. Den handler om at blive brændt af på en date. (Fy, skamme! Det må man ikke!) En af pigerne fortæller så den her historie:
Fyren skulle komme og besøge mig derhjemme......Han ringer så en halv time inden aftalt tid - og fortæller at han lige har været en tur i Brugsen - og har købt en gigastor pose P-tærte......så nu kom han altså ikke alligevel!......
Trist for hende men meget morsomt for os andre. Helt ærlig, tænk at der findes sådan nogle typer... Nå, historien fortsættes med en anden pige der kommenterer på hendes historie:
Han har sikkert set "American Pie" - så mon ikke han KOM alligevel, den stakkel
Hehe, godt set. Hvis bare det ikke lige var for P-tærternes størrelse. Hvad jeg naturligvis må pointere:
Det ville godt nok være så umådelig trist at det næsten ikke er til at holde ud at tænke på. Kender du størrelsen på P-tærter? Vi snakker max en halv cm tyk og tre-fire cm i diameter her...
Senere har en fyr kommenteret:
Undskyld mig - hvad er der galt med p-tærter??
Til ham kan jeg kun sige. Se at få set American Pie!

tirsdag, november 15, 2005

Inden weekendens bogmesse...

... skal jeg lige nå at læse den her. Nogen der har et par timer de har i overskud og vil donere?

Ahhh idé!! Jeg tager bussen på arbejde, det blæser også så meget at jeg bare bliver sur af at cykle... Problem løst, undskyld jeg forstyrrede...

mandag, november 14, 2005

Det bli'r en go dag!

Jeg har en bred smag..

Tak til p3 for at spille Backstreet Boys' "Larger than Life" mens jeg cyklede på arbejde, den minder mig om utallige fantastiske fester med Maj og Elin og deres skideskøre venner. Hehe...

Og bagefter kom Mews "Zookeeper's Boy" som jeg efter noget initiel modstand faktisk er blevet lidt glad for... Are you my lady?

Gættekonkurrence

Gæt hvem, der har fået (arh ok, købt) ny lejlighed?

(Hint: Det er ikke så svært. :D Jubiii! )

fredag, november 11, 2005

Jeg erklærer

denne weekend for internetfri.

Jeg har en sluk-knap på min router og jeg er ikke bange for at bruge den!!

Rastløshed

På søndag skal jeg til fremvisning på endnu en lejlighed. Der er ret gode chancer for at der snart står mit navn på den dør. Iiih, det bliver spændende... Jeg er så rastløs, har boet i min lejlighed i otte år. (Uh, otte er ellers sådan et godt tal... ligger godt i munden... Ådde!) Nå, men der skal altså ske noget... Og så får jeg jo en glimrende mulighed for at holde housewarming. Jubiii!!

Nogen der kender et godt og billigt opmagasineringssted? Jeg skal bruge lidt ekstra plads i ca et år. Lejligheden er nemlig lidt mindre end min nuværende. Dog ligger den på det mondæne Nørrebro, er andel (jeg bor til leje nu, men ikke på Haveje - hoho) og der er mulighed for at rykke i en større lejlighed snart, når jeg lige har fået foden indenfor og kommer på den interne venteliste. En anden fordel ved denne lejlighed er at jeg bliver nabo med Camilla, at Vibeke bor 300 m fra mig plus at jeg kan kravle hjem fra to af stamcafeerne.... SPITZENKLASSE!!

Senere idag... (hør tema fra Beethovens femte symfoni (også kaldet skæbnesymfonien) for dit indre øre nu): Møde med banken angående lånebevis!! (og nu tema fra Den gode, den onde og den grusomme).

Nej, det er ikke så slemt. Min bankmand (der sjovt nok hedder Tjuhej-bar, sådan siges det i hvert fald) siger at det ser fornuftigt ud. FORNUFTIGT!! Det er sgu længe siden noget jeg har været viklet ind i er blevet betegnet "fornuftigt"... Vi får se, hvor fornuftigt han synes det ser ud, når han har mødt mig. Han er jo ny. Sådan prioriterer min bank mig nemlig. Jeg når aldrig at blive træt af mine bankrådgivere, der er en ny hvert andet år. Overvejer at skifte til en netbank, så slipper jeg for det bøvl...

torsdag, november 10, 2005

Mortens aften forberedelser

Sådan ser min hånd ud efter at have skåret rødkål. Nej, det er ikke blæk, vel... Det er det jo ikke... Nogen der ved hvordan man får det af igen? Mine negle er nemlig også temmelig blå, og det er ikke særlig pænt...

Disse kolde tider

Dammit, hvor var det koldt i min seng i nat. Jeg måtte op og hente et tæppe. Helt ærligt... Jeg skifter meget til vinterdyne, nu hvor der ikke er en mand, der kan varme sengen op. Den er også dobbelt størrelse (dynen altså), ah...

onsdag, november 09, 2005

Undskyld for pokker da!!

Jeg vil gerne undskylde for at være med til at trække os ned på en ussel 28. plads. Jeg ser dog hver dag som en chance for at forbedre gennemsnittet...

Håndsoprækning

Hvor mange her synes at denne vits er morsom (her går jeg så ud fra at det er en vits):
Indvandere klager over at tv2 sender for lidt indvandrer relaterede programmer.
Tv2 beklager fejlen og vil fremover sende kriminalmagasinet 5 gange om ugen.

En mand på dating.dk har sendt vitsen som sms til de der forside-sms'er. Hm, negativ opmærksomhed er jo også opmærksomhed. Idiot...

tirsdag, november 08, 2005

Min far var en viis mand

Det var ham der lavede mad til familien og han sagde altid (altså ikke altid som i "hele tiden, kan ikke sige andet", men som i "ofte") at man ikke både kunne lave mad og lave noget andet samtidig. Ja, nu er han død, så nu siger han ikke så meget.

Igår burde jeg have husket på det (altså det han sagde, ikke at han er død, det kan jeg godt huske). Jeg satte noget pasta til at varme og skulle så bare lige to sekunder ind at tjekke blogs. Snif snif... Shit! Nå, ud og sætte gryde med fastbrændt pasta i vasken.

Her imorges skulle jeg så lige hurtigt bikse noget mere sammen til frokosten, og så lige tjekke et par blogs. Det begynder at lugte brændt...
"Nå, det er vel gryden fra igår", tænker den dovne del af mig.
"Men altså... hvor tit er det lige at en gryde med koldt vand der også står i vasken spontant begynder at lugte mere og mere brændt", afbryder den fornuftige del af mig.
"Bum bum", ja, det er så den dovne del igen. Måske ikke så meget doven, som bare helt almindelig dum.

SHIIIIT! Fucking satans lort, crap og pis, pik og patter!!* Ikke igen!!.. Ud og sætte ny gryde i vasken... Skumle skumle...

Hvis jeg skal se det fra den lyse side, så er der snart ikke mere pasta tilbage, som jeg kan brænde på og så burde det problem have løst sig selv... Også lige meget for pasta er rigtig dårligt for min kur... Måske det var min underbevidsthed der prøver at fortælle mig at jeg ikke har brug for pasta. Måske. Måske jeg bare er træt. Måske er jeg træt fordi jeg spiser pasta. Brændt pasta. Suk...

*Undskyld, men jeg bander tit en del...

Bakke-snagvendt er tilbage...

... eller hvad?

Er det bare mig der har misforstået titlen på denne sang af Larsen & Furious Jane:
Cupid Stunt?

Det er sådan noget, de spiller på DR's Barometer netradio. Minder mig sådan om dengang jeg var knotten teenager med sorte lys fra Søstrene Grene's i lysestagerne og den slags...

mandag, november 07, 2005

Ullas praktiske-gris-brevkasse

"Kaneltyggegummi i danmark" er der et par stykker, der søger på. Jeg er selv stor fan af den slags, så for jer der ikke ved, hvor man køber det, kan jeg oplyse at det i det mindste findes i Americana, der ligger inde i Rosengården. En pakke med fem (5!) stykker koster dog så vidt jeg husker intet mindre end 20 kr. WTF!!! Så nyd hvert et stykke.

Flere fifs...

"Hjemmelavet gløgg": Man tager noget citronskal, et par nelliker, en kanelstang, evt. lidt ingefær, og hvad man ellers har af julede krydderier. Pebernødder tæller ikke. Smid det op i en gryde sammen med en eller to deciliter vin. Kog på det en fem minutters tid. I en anden og større gryde står resten af vinen og luner sig, hæld krydderi ekstraktet herop i. Denne vin må IKKE koge, endsige komme over nogen-og-60 grader, så fordufter sprutten. Når det er varmt nok, hældes mere sprut i og rosiner og mandler. Drik så for helvede!!

"Guide-til-sugemærke"-person: Hvor svært kan det være. Find et sted med tynd hud og sug.

"Himmelhunden": Teksten findes her og så er der også fin baggrundsmusik til. Service, ja ja, det er også mig...

Man "lægger bukser op" ved at finde ud af hvor meget der skal af. Vend bukserne på vrangen. Buk stoffet og sy. Klip evt for meget (ja det er jo ca 10 cm for mig) af det overskydende stof af. Færdig arbejde. Husk at sy mikroskopiske sting på ydersiden af bukserne, prøv at ramme samme sted hvor tråden kommer ud, og relativt store sting på indersiden, ellers bliver man jo aldrig færdig.

"Enthalpi"... Den nægter jeg at besvare. Delvist fordi jeg stadig ikke ved hvad det er. Og delvis fordi jeg er røvligeglad.

"Citron birkes kage". Uhm, ja den er god. Til dig der skrev appelsin birkes kage - se nedenfor. Da det er Camilla Plum der har vel har rettigheden til opskriften, vil jeg ikke skrive den her, men send mig en mail, så kan vi vel som venner bytte opskrifter. Ellers køb "Mors Mad" af selvsamme dame, den er god!

"Appelsinkagen" er nemlig Kille Ennas. Den er baseret på mandler og er røvlækker. Samme service udbydes her, ellers køb "Mit Solskinskøkken", en fremragende kogebog.

"Hvad er bastognekiks". Undskyld, hvordan kan man ikke vide hvad bastognekiks er? Hvad med bare at købe en pakke og finde ud af det? Nå, men de er gode og smager af kanel.

"Ridning i Fortunen" i Dyrehaven har en hjemmeside her og de og deres heste (de har også andet end ponyer) er rare, men deres hjelme er maxklamme...

"Hvad betyder sisu". Sisu er som jeg tidligere har beskrevet den finske nationalånd. Der findes ikke noget egentlig ord på dansk der kan beskrive det, men det er noget i retning af stædighed, hårdhed, sejhed.

"udpluk fra populærmusik fra vittula". Her kan jeg skam også hjælpe, hvis man ellers kan og vil læse svensk. Københavns Kommunes biblioteker har danske og svenske e-bøger hvoraf Populärmusik från Vittula er en af dem. Man kan så downloade bogen, men man skal dog være bosiddende i København og have en pinkode til bibilioteket. Den er sjov!

"tsk hvad vil det sige". Arjøhhh, tsk tsk, ved du virkelig ikke det? Det er en bebrejdende lyd for pokker!!! Læs Anders And!

"hvorfor hedder det sidste søndag i oktober jan sonnergaard". Det ved jeg ikke, men den sidste søndag i oktober går vi over til vintertid. Af de tre novellesamlinger Jan Sonnergaard har skrevet er denne den midterste og naturligvis den jeg ikke har, og jeg kan ærlig talt ikke huske novellerne deri, så jeg vil undlade at fortolke på dem og hvorfor den hedder som den gør.

"Romtoddy opskrift". Jo tak, der! Kog vand. Hæld rom op i glas, put lidt citron og sukker og varmt vand i. Kan varieres med diverse krydderier, men det er jeg ikke tilhænger af.

Er der andet du vil vide?? Så bare spørg.

Jeg, en gås?

Ulla: Hey chef, må jeg holde fri på torsdag?
Chef: Hvof det?
Ulla: Fordi jeg skal stege gås.
Chef: Nej, jeg ser helst du kommer på arbejde ustegt.

Ak ja, denne misforståede omsorg... Grrrr...


(Mit usle comeback-svar var: "Sagde den enlige hane..." Den sved ikke rigtig, ævs...)

Nåmmen jeg holder altså fri alligevel. OG tager i H&M og tjekker Stella McCartneys kollektion ud. OG laver rødkål og så videre. OG steger gås. Husk Ulla, kigge ind i ovnen og ikke ud...

søndag, november 06, 2005

Ulla - nu med schizofrene tendenser

Er det bare mig, eller peger denne test bare lidt i tusind forskellige retninger?


The Keys to Your Heart

You are attracted to good manners and elegance.

In love, you feel the most alive when your lover is creative and never lets you feel bored.

You'd like to your lover to think you are loyal and faithful... that you'll never change.

You would be forced to break up with someone who was emotional, moody, and difficult to please.

Your ideal relationship is lasting. You want a relationship that looks to the future... one you can grow with.

Your risk of cheating is zero. You care about society and morality. You would never break a commitment.

You think of marriage as something that will confine you. You are afraid of marriage.

In this moment, you think of love as something you don't need. You just feel like flirting around and playing right now.

Lige for at summere op, så er jeg åbenbart til lange forhold, men ikke til at blive gift og lige nu vil jeg åbenbart ikke have et langt forhold (Jo jeg vil!!). Det her forhold skal jeg kunne vokse i, men give indtryk af at jeg er den samme. Ehm... ja ok... godt så... Jeg tror bare jeg stopper med de her test nu...
Iøvrigt synes jeg at den der leg, som Pernille og andre leger, med "(dit navn) behøver" på Google er den dummeste leg NOGENSINDE!!! Her er mit ENESTE hit på "ulla behøver", og så er det norsk... Hvorfor må jeg aldrig være med til at lege?

lørdag, november 05, 2005

Præcisering

Jeg sagde "drukfri november", ikke "drikkefri".

Forskellen er at jeg skam stadig drikker til sociale arrangementer men nu stopper før den 15. LongIsland Iced Tea*.

Igår var jeg fx rigtig dygtig til festen med arbejdet. En lille velkomstdrik og fire øl. SLUT! Og jeg faldt ikke for Bombay Sapphire fristelsen. Fik danset en masse og gik mens folk stadig mente jeg skulle blive. Sådan der!!

Torsdag var jeg også dygtig. Tre store øl men trods lidt meyer spil, blev det ikke til druk. Har dog tabt en middag, men vundet ølforplejning under en given koncert i den nærmeste fremtid.

Onsdag var jeg næsten også dygtig. Her skal vi regne med at det var tæt på oktober måned og jeg skulle lige vænne mig til mit forsæt. Jeg kom til at åbne en flaske bællevin (de burde skrive den slags på etiketten) og sad og stenede ved computeren. Pludselig var der forsvundet tre glas. Og det ligner mig altså virkelig ikke. Det GØR det IKKE!! Jeg sværger! På en hverdag, alene hjemme, skal jeg normalt kæmpe med at få tømt bare et enkelt glas vin. Hm, jeg kan mærke I ikke tror på mig...

Tirsdag var jeg superdygtig. Ingen alkohol overhovedet.

Idag? Måske lidt vin... Imorgen? Måske en lille bitte øl. Men ingen druk!


*Ja, det hedder det altså!! Men ok hvis du hellere vil kalde drinken for Long Island Ice Tea vil jeg stadig kendes ved dig. Det handler bare om at sige det hurtigt nok til at ingen hører om man siger det ene eller det andet.

torsdag, november 03, 2005

Ulla - nu med fobier

Det her er en af mine fobier, lidt på højde med at blive begravet levende... Men nu har jeg jo set Kill Bill 2, så jeg ved det kan lade sig gøre at hamre sig ud af kisten... Somehow...

onsdag, november 02, 2005

Mine to ord...

... til Ritt Bjerregaard imorges: "Ellers tak!" (til hendes cykelpolitik pamflet).

Hvor mange kendis point giver det?

Nå, NU skal jeg finde ud af hvem jeg skal stemme på til kommunalvalget. Eller i hvert fald efter jeg har spist.

Hjælp!

Jeg skal bruge det her billede bare med en julemand i stedet for Uncle Sam. Synes jeg har set sådan et billede engang.

Anyone?

tirsdag, november 01, 2005

Er det bare mig?

Eller er Rasmus Nøhr lidt af en snitte? Sådan en rigtig gavtyv. En ballademager. En frækkert... Jeg skal vist lige have mandens nye CD. Den første har jeg i hvert fald været vældig glad for. Og koncerten på Gimle var også enormt hyggelig. Her i foråret kom jeg nemlig ikke ind i VEGA, hvor jeg ellers have billetter til fordi jeg var syyyyg. For engangs skyld ikke med tømmermænd, men rigtig syg. Ævs... Nå, men senere leasede jeg Majs kæreste, Rasmus, og hev ham til Roskilde og så gik vi sgu til koncert med det meste af Roskilde Gymnasium (ved godt der er to eller flere gymnasier i Roskilde, men kan ikke huske hvilket af dem der er flipper-gymnasiet, og det var helt klart dem der var der. De lignede mig for 10 år siden - skræmmende!).

Jeg spørger jer om han er nejs, fordi vi havde en diskussion på arbejdet idag om ham. Og jeg stod altså lidt alene med mit "han-er-da-nuttet"-mantra. Ikke så pæne fortænder, men der skal jeg vist ikke snakke for højt... Og nu vil jeg så vide om jeg virkelig er den eneste der kan lide ham? (Mest henvendt til pigerne...)

Så blev det heller ikke i dag...

... at jeg blev narkoman.

Luren og salsaen hjalp. Hurra! Hvorfor tvivlede jeg mon?

Godt nok var jeg den der kom til at danse mindst fordi der var en pige i overskud når lærerne viste de nye trin. Og hvem var lige for fucking cool til det der salsa shit at de vurderede at hun godt kunne lære det bare ved at kigge (I like to watch)? MIIIIIIIG!!

Oh yeah, baby!!

I LIKE TOTALLY ROCK, YOU KNOW!!

Jeg proklamerer hermed november for drukfri måned

Ja, undskyld, men mon ikke jeg kan kvaje mig uden druk?

Grunden er at jeg bliver sådan lidt smådeprim i dagene efter en ordentlig druktur. Er nede i en bakkedal lige nu. Og så har jeg menstruation, og det regner og er koldt. På vej hjem kørte en lastbil igennem en vandpyt og tilsjaskede mit ben, en fed so skulle fylde hele cykelstien og så kørte jeg i en anden vandpyt da jeg skulle overhale. FUCK! Desuden får ALLE andre mere sex end mig og dating.dk sutter og jeg gider ikke forlænge. Min økonomi er rådden og jeg har måttet genbestille mit dankort, æv, min pinkode var lige så god. Min moster kommer på besøg fra Finland imorgen, og hende vil jeg såmænd gerne se, men det inkluderer jo nok også min mor. Jeg har ikke fjernsyn så jeg kan ikke bare stene film eller fodbold iaften. Og så er mit hår kikset igen. Og min kur virker heller ikke, måske fordi jeg hellere vil æde honningkage end linser og salat. Så sover jeg en masse, men det hjælper ikke. Jeg er stadig træt. Ligner lort.

Tror jeg tager mig en lur og så til salsa, det har satme bare at virke. Ellers begynder jeg at tage stoffer!! Jeg sværger!!

Men mest af alt tror jeg det hele er spruttens skyld, derfor bliver den lagt på is... Uhm, iskold vodka... Nej, STOP så! Og så ikke flere bajere eller vinglas end jeg kan tælle på en hånd på en aften. Hvis jeg kommer i tvivl er det nok på tide at stoppe...